Fly´n Ride

Foto: Kenneth Fridström

FLY n RIDE i Ljungbyhed är för alla motorintresserade.

Välkomna att mingla, fika och kolla in entusiast bilar, motorcyklar och flygplan vid hangarområdet på det anrika flygfältet på Ljungbyhed Park området.

Det som är tjusningen med FLY n RIDE är att det är enkelt, uppsluppet med en intim, familjär atmosfär, utan hålltider (det finns inget program och man kan komma och köra när man vill) och där man aldrig vet vad man kommer att få se och uppleva (eller missa om man inte råkar vara där) – har man tur kan det vara riktiga rariteter…! Det är helt enkelt en ”happening” – helt oregisserad, och där alla som kommer dit bidrar på något sätt till upplevelsen. Dessutom kommer man väldigt nära både flygplan, motorcyklar och bilar.

Naturligtvis är alla välkomna, man behöver inte ha en entusiastbil, motorcykel eller flygplan!

För den som vill går det att kombinera med andra utflyktsmål och aktiviteter och övernatta på trevliga Ljungbyhed Park & Hotell som har gett det fd kanslihuset en ny modern hotellprofil.

Håll dig uppdaterad på hemsidan och allra bäst är att gå med i vår fb grupp där du får de senaste uppdateringarna. Gå gärna in och gilla oss! Det gillar vi! Välkommen!

Fly´n Ride är en förening bestående av representanter från flera olika föreningar som samarbetar under namnet Fly n’ Ride. Föreningens syfte är att skapa nätverk mellan olika grupper med motorintresse.

Fly n´ Ride

ADRESS

Thulinvägen 17, 264 51 Ljungbyhed
E-mail: kontaktformulär finns att hitta på hemsidan
GPS-koordinater: 56.0778, 13.2318

HEMSIDA

www.flynride.se
Facebook Fly’n Ride


© Skånes Nordvästpassage.
Sidan redigerad 2024-02-04 av Inger Persson